Comboi Ontinyent y La Vall d’Albaida

La ràdio de la terreta

¿Dónde nos puedes escuchar? Ontinyent, La Vall d'Albaida

Què és COMBOI? Una reunió amb els amics és COMBOI… Un sopar familiar és COMBOI… Festejar una victòria és COMBOI. I des d’ara, la teua ràdio també és COMBOI, una ràdio on escoltar la millor música en la nostra llengua. Tota la nostra essència cultural i festiva a COMBOI, la nova ràdio que parla com tu.

A COMBOI ens distingim per una acurada selecció musical on caben distints gèneres i tendències, des dels clàssics de la nostra llengua fins a les darreres propostes que has de conéixer, sempre variades, però amb el mateix denominador comú: són la veu la terreta. La nostra història, passada i present, s’escriu amb música i sona en valencià, per això a COMBOI tenim el propòsit de contagiar-te la bona energia i els bons records associats a la música valenciana, en cada instant de la teua vida.

A més, COMBOI naix amb un esperit divulgador i inclusiu, capaç de véncer barreres geogràfiques i idiomàtiques, perquè volem que tothom ens escolte i vibre al nostre so. El tarannà de les valencianes i els valencians és alegre i acollidor, i per això COMBOI és una ràdio oberta a tots.

Vinga, COMBOIa’t i sintonitza ja la teua ràdio: COMBOI, la ràdio de la terreta!

¿Tienes problemas para escuchar Comboi Ontinyent y La Vall d’Albaida?

Frecuencia

102.0

Emisoras musicales que te pueden gustar

Según tus gustos, te recomendamos estas emisoras similares a Comboi Ontinyent y La Vall d’Albaida