Comboi Jávea, Calp y Marina Alta Sur

La ràdio de la terreta

¿Dónde nos puedes escuchar? Jávea, Calp y Marina Alta Sur

Què és COMBOI? Una reunió amb els amics és COMBOI… Un sopar familiar és COMBOI… Festejar una victòria és COMBOI. I des d’ara, la teua ràdio també és COMBOI, una ràdio on escoltar la millor música en la nostra llengua. Tota la nostra essència cultural i festiva a COMBOI, la nova ràdio que parla com tu.

A COMBOI ens distingim per una acurada selecció musical on caben distints gèneres i tendències, des dels clàssics de la nostra llengua fins a les darreres propostes que has de conéixer, sempre variades, però amb el mateix denominador comú: són la veu la terreta. La nostra història, passada i present, s’escriu amb música i sona en valencià, per això a COMBOI tenim el propòsit de contagiar-te la bona energia i els bons records associats a la música valenciana, en cada instant de la teua vida.

A més, COMBOI naix amb un esperit divulgador i inclusiu, capaç de véncer barreres geogràfiques i idiomàtiques, perquè volem que tothom ens escolte i vibre al nostre so. El tarannà de les valencianes i els valencians és alegre i acollidor, i per això COMBOI és una ràdio oberta a tots.

Vinga, COMBOIa’t i sintonitza ja la teua ràdio: COMBOI, la ràdio de la terreta!

¿Tienes problemas para escuchar Comboi Jávea, Calp y Marina Alta Sur?

Frecuencia

87.8

Emisoras musicales que te pueden gustar

Según tus gustos, te recomendamos estas emisoras similares a Comboi Jávea, Calp y Marina Alta Sur