Noticias Música

Emisoras Musicales llança ‘Comboi’, la nova emissora de música en valencià

Els valencians per fi tenen una ràdio que parla com ells 9 de mayo de 2024 a las 09:44 por Alba Alborch

El grup Emisoras Musicales inaugura una nova ràdio anomenada ‘Comboi‘. Aquesta emissora es distingeix per oferir la millor música en valencià, amb una acurada selecció que inclou tan clàssics com les últimes novetats.

Comboi pretén ser un reflex de la cultura valenciana i essència festiva, oferint una programació variada, però amb un denominador comú: la música en la llengua de la terra, oferint a tot aquell interessat una emissora que siga la seua ‘ràdio de la terreta‘.

A més d’això, la nova ràdio, també té un esperit divulgador i inclusiu, superant barreres geogràfiques i idiomàtiques. Amb un tarannà alegre i acollidor, és una ràdio oberta a tots.

A on es pot escoltar?

La nova emissora es pot escoltar en diferents freqüències: 107.5 a València, 106.1 FM a Marina Alta nord, DAB+ 9A a Alacant i DAB+ 8D a València i Castelló, i també en línia a través de la pàgina web emisorasmusicales.net

Escolta Comboi, la ràdio que parla com tu.